IT-kumppani
Tampere
Ota yhteyttä

Toimimme alueilla

Toimialaosaaminen

No items found.

Aloita Tietosuojamallin käyttö tämän asiantuntijan kanssa

Tietosuojamalli on opastava digityökalu tietosuojan hallintaan. Alapuolen painikkeen kautta voit perustaa Tietosuojamalli-tilin tämän asiantuntijan kautta.

Tietoa asiantuntijasta

Capnova on 18 vuoden aikana kasvanut IT-kumppaniksi, jolla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Henkilökohtaisen, nopean ja osaavan palvelun sekä asiakkaan liiketoiminnan onnistumisen kannalta suunniteltujen teknisten ratkaisujen ansiosta asiakastyytyväisyytemme on yli 99%. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia yhdeltä ja samalta kumppanilta kaikki IT-ratkaisut, aina yksittäisestä verkkotunnuksesta kokonaisvaltaiseen IT-ulkoistukseen ja IT-päällikköpalveluun asti.

Korkean tason tietoturvan tarjoaminen on aina ollut meillä toiminnan keskiössä. Tästä johtuen meillä on myös tietosuoja-asetuksen tuomiin muutoksiin valmistautuminen ollut tärkeänä fokuksena jo pitkään. Lupauksemme asiakkaillemme on, että Capnovan käytössä olevat teknologiat, toimintamallit ja käytänteet vastaavat lakimuutoksia. Lisäksi haluamme tarjota asiakkaamme käyttöön parhaat mahdolliset työkalut ja osaamisemme asiakkaan oman tietosuojatyön onnistumisen takaamiseksi. 

Olemme tehneet paljon työtä varmistaaksemme, että pystymme seisomaan lupauksemme takana mm. kouluttamalla omaa henkilökuntaamme tietosuojatyön asiantuntijoiksi. Capnovan tietosuojatyö on vastuutettu koko yrityksen johdolle sekä erikseen nimetylle tietosuojavastaavalle. Kauttamme asiakkaamme saavat markkinoiden parhaan sähköisen työkalun, Tietosuojamallin, tietosuoja-asetustyönsä dokumentointiin, ylläpitoon ja hallintaan. Vastaamme myös usean asiakkaamme tietosuojatyön käynnistämisestä. Tämän johdosta olemme perustaneet erillisen tietosuojatyöryhmän, joka jalkauttaa tietosuojan muutokset ja uudet toimintamallit osaksi asiakkaidemme toimintoja ja palveluita sekä varmistamme tarjoamamme Tietosuojamalli -työkalun käyttöönoton onnistumisen. 

Capnovan tietosuojaryhmä tarjoaa osaamisensa myös teidän käyttöönne, ole yhteydessä ja varmistetaan teidänkin tietosuojatyön onnistuminen.

Kysy tarkemmin

System Specialist

Kimmo Kolu

Asiakasrajapinnan ja tekniikan moniosaaja Capnovalla, jonka avulla jokainen projekti saadaan onnistuneesti maaliin.
+358 20 759 7548
CTO

Antero Katajamäki

Suunnittelemassa, tuotteistamassa ja toteuttamassa Capnovan palveluvalikoimaa jo vuodesta 2004 lähtien.
+358207597543